1. אוכל
  2. החמישייה הפותחת

עשרה בראנצ'ים שווים בת"א

אנטרקוט על הבוקר,  שרימפס על מצע חצילים וביצי עין עם פירות ים. הבראנצ'ים של היום הם הרבה יותר מסתם חביתה וקוטג'

ימי שישי בבוקר כבר הפכו לפולחן בתחום הבראנצ'ים. בקיץ, כשיש יותר חשק לבלות בחוץ ולא כולם יכולים לצאת לחופשה, הביקוש לארוחות האלה נמצא בעלייה. המסעדנים מצדם מתמסרים עם ארוחות ענק המשלבות אלכוהול (רצוי על בסיס שמפניה) וגולשים איתן גם לשאר ימות השבוע. כמות האוכל בדרך כלל מספיקה ליום שלם, והאלכוהול בשעות הבוקר זורם לאפיקים חדשים. זהירות, אחרי כזה בראנץ' קשה מאוד להמשיך את היום ללא שנת צהריים טובה.

יועזר מפנקמתי: שבת 11:00-16:00.לסידור הקיבה: מנות פתיחה וסלטים למרכז השולחן ומנה עיקרית לבחירה: אנטרקוט עם ביצי עין בציר בקר, ביצים עלומות עם פטריות כמהין טריות, אגז בנדיקט עם רוטב הולנדז, או צלחת כפרית עם ביצים, בייקון ופולנטה. לסיום תקבלו שתייה חמה ועוגיות.לסידור הראש: וודקה, שמפניה, מימוזה או בלאדי מרי.האוקייז'ן: המסעדה מספקת אווירה רומנטית להפליא. את השאר תביאו מהבית.מחיר התענוג: 95 שקלים (כולל קוקטייל).

תהל מקפיצהמתי: ו'-שבת 11:30-15:00.לסידור הקיבה: חביתות ספרדיות הנקראות טורטיות (לא הפיתות הדקיקות המגולגלות) אפויות בתנור במגוון מילויים: ירקות, גבינות ונקניקים. הארוחה כוללת גם סלט ירוק, לחם וחמאה, זיתים, ריבה, מיץ טבעי ושתייה חמה.לסידור הראש: קוקטיילים מיוחדים כמו סנגרייה בלאנקה, המורכבת מיין לבן, ליקר תפוזים, פירות הדר ולמון גראס (16 שקלים) שמפניה ומיץ תפוזים (18 שקלים) ערק תמרים ביתי עם אשכולית אדומה, נענע וסודה (18 שקלים) ועוד.האוקייז'ן: כשלא רוצים להיפרד מהלילה, ולחלופין להתחיל אותו כבר בבוקר.מחיר התענוג: 42-50 שקלים.

Adora בעד זכות הבחירהמתי: שבת 9:00-13:00.לסידור הקיבה: תפריט הבראנץ' של אדורה כולל מגוון מסלולים, כך שכל אחד יכול להרכיב לעצמו את גודל הארוחה, בין שאתם אוהבים לפתוח את היום בארוחה קלה בלבד ובין שאתם דוגלים בדיאטת ה"בבוקר אכול כמלך". בין המנות הקטנות תמצאו טונה מעושנת על קונפי תפוחי אדמה (22 שקלים) ושרימפס בשמן זית וזעתר על קרם חצילים (22 שקלים). אפשרות נוספת היא לבחור באחת ממנות הבראנץ', כמו ביצים רכות, גבינת שמנת, אספרגוס, טונה מעושנת ובריוש מוצנם (48 שקלים). מנות אלו מגיעות בליווי סלסילת מאפים ומטבלים, שתייה קרה וחמה.לסידור הראש: תפריט האלכוהול של המסעדה.האוקייז'ן: להפכים (או בעלי קיבות שונות) נמשכים.מחיר התענוג: כגודל הקיבה.

דיטה כפי יכולתךמתי: ו'-שבת 8:00-14:00.לסידור הקיבה: בופה עשיר הכולל ביצים, מגוון סלטים, נקניקים, מבחר גבינות, דג מטיאס בתחמיץ, שני סוגי חלבה, קרואסונים משלושה סוגים, גרנולה ויוגורט, ביצים, לחם הבית עם מטבלים, ריבות, שתייה חמה וקרה. בקיצור, הכל מהכל.לסידור הראש: הבר הרגיל של המסעדה.האוקייז'ן: חלל עמוק בבטן שנגרם מעודף אלכוהול בדם או מעודף ספייס בלב.מחיר התענוג: 54 שקלים.

כרמלה פותחת (שולחן)מתי: א'-ה' 11:00-18:00, ו' 10:00-18:00, שבת 10:00-12:00.לסידור הקיבה: סלסילת מאפים ומנות פתיחה המוגשות למרכז השולחן, בהן סלט קיסר עם סלמון וצ'אטני פירות יבשים וגבינה כחולה, ובחירה של מנה עיקרית, כמו מחבת ביצי עין ופירות ים או בשר מיושן, ומאפה בצל ואספרגוס עם גבינת עזים.לסידור הראש: כרמליטה שוט (משקה פירות העונה עם טקילה), או גספצ'ו עגבניות וסורבה קר בשמן זית וסלרי, או וודקה.האוקייז'ן: להגיע למנוחה ולנחלה.מחיר התענוג: 89-120 שקלים לסועד, תלוי בעיקרית (כולל קוקטייל).

נונה בטרנינגמתי: ו' 11:00-13:00.לסידור הקיבה: כיאה לבית הקפה החמוד והלא מחייב, תפריט הבראנץ' כולל ביצה אפויה עם עגבניות ונענע או עם עלי תרד וגבינת פטה, המוגשת עם סלט ירקות, גבינות, לחם וריבה.לסידור הראש: מימוזה - מיץ תפוזים סחוט ושמפניה.האוקייז'ן: כשלא בא לצאת מהפיג'מה.מחיר התענוג: 54 שקלים (כולל קוקטייל).

מארי בקלאסמתי: ו' 7:30-13:00.לסידור הקיבה: ארוחת בוקר קלאסית, הכוללת שתי ביצים, לחם שאור ומאפה ביתי, סלט ערבי, חמאה, זיתים מתובלים ביתיים, גבינות, ריבת ענבים ביתית, מיץ טבעי סחוט במקום ומשקה חם.לסידור הראש: קוקטייל מימוזה.האוקייז'ן: תחנה אחרונה של הסיור בנווה צדק.מחיר התענוג: 40 שקלים (כולל קוקטייל).

פסיפיק אוריינטלימתי: ו' 12:30-16:00.לסידור הקיבה: בראנץ' למיטיבי בליסה בסגנון אסייתי-צרפתי, בדגש בריאותי. התפריט כולל בופה ענק של מנות ראשונות, בהן בר קרפצ'יו, פינת לחמים, מרקים, סלטי ירקות, קינואה ועדשים. למנות ביניים מציע המקום גיוזה עוף וירקות וקומבינציות סושי. בעיקריות התפריט נהיה גם קצת פחות קליל, עם מנות כמו אנטריקוט, קבב טלה וסטייק פרגית. וזה עוד לא הכל, כי אז מגיע שלב הקינוחים (כן, ברבים).לסידור הראש: תפריט האלכוהול של המסעדה.האוקייז'ן: אם כבר אז כבר.מחיר התענוג: 89 שקל לסועד.

בראסרי מבייצתמתי: ו' 7:00-17:00, שבת 7:00-13:00.לסידור הקיבה: מבחר מנות בעלות ניחוח צרפתי, כיאה לבראסרי. בין המנות תוכלו למצוא אגז בנדיקט, ביצים עלומות ואספרגוס על מאפה בצק עלים ברוטב הולנדז וגרבלקס על בליני. כל המנות מגיעות עם סלסילת מאפים ושתייה חמה.לסידור הראש: קוקטיילים כמו בלאדי מארי ואוזו אשכוליות.האוקייז'ן: חיפוש אחר סוכן/ מנהל אישי/ אייטם.מחיר התענוג: 44-59 שקלים, תלוי במנה (כולל קוקטייל).

OM מרגיעהמתי: ו' 9:00-13:00.לסידור הקיבה: בופה הכולל מגוון רחב של סלטים ופתיחים, בהם קישים ומאפים משתנים, רוסטביף במרינדת עשבים, סלמון גרבלקס, סלט אטריות סובה בסויה, ג'ינג'ר וטופו, סלטי ירקות, גבינות וריבות תוצרת בית. הבופה מלווה במבחר לחמים, מאפים ביתיים, שתי ביצים לבחירה ושתייה קרה וחמה.לסידור הראש: נסיעה עד להוד השרון.האוקייז'ן: חופש מהעיר.מחיר התענוג: 49 שקלים.

ועוד אחד, ארז שטרן (שף פרטי) מרחיב (אותנו)מתי: בעיקרון 10:30, אך מכיוון שמדובר בשף פרטי המארח בביתו, שעת הפתיחה גמישה.לסידור הקיבה: אולי לפיצוץ הקיבה: הארוחה מכילה עמדות אחדות, עמדה חמה הכוללת מנות כמו גראטן תפוחי אדמה, לזניה ירקות קלויים, קיש וביצים; עמדה קרה עם מנות כמו סלט אדום בחומץ וצלפים, סלט קוסקוס בעשבי תיבול ומבחר אניטפסטי; עמדת לחמים וממרחים, בהם גם פאטה כבד עוף כפרי בתוספת ריבה; ולקינוח, עמדת מתוקים, שבה תמצאו בין השאר פודינג מלחם בריוש, פנקייק ומרק מלון ונענע. את הכל שוטפים בשתייה קרה וחמה. ניתן, כמובן, להזמין מראש מנות שונות כבקשתכם.לסידור הראש: פונץ'.האוקייז'ן: ברגע שמישהו יזמין אותנו.מחיר התענוג: 150-200 שקל לאדם, תלוי בגחמות של הלקוחות.

איפה מוגש הבראנץ' הכי שווה לדעתכם? ספרו לנו בתגובותלכתבות נוספותעוד באתר:התפריטים הכי סקסיים בתל אביבהצגות שוות בחצי מחירבואו לראות את דף הבית החדש שלנו

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>