1. אוכל
  2. מתכונים
  3. ירקות

פטריג'אלי – פרוסות חציל בסגנון גרוזיני

חצילים גרוזינים של מסעדת ראצ'ה
צילום: אנטולי מיכאלו

פטריג'אלי – פרוסות חציל בסגנון גרוזיני

מצרכים:

חציל פרוס לרוחב 2 סנטימטרים מטוגן במחבת עם שמן סויה

למילוי:

50 גרם פטרוזיליה קצוצה
50 גרם כוסברה קצוצה
40 גרם גבעולי סלרי קצוצים
10 גרם בצל ירוק
60 גרם אגוזי מלך טחון דק
20 גרם חומץ 5%
11 גרם מלח
5 גרם שאטה
25 גרם שום כתוש
300 גרם רימונים

אופן ההכנה:

1. בקערת ערבוב מערבבים את כל חומרי המילוי יחד.
2. מניחים על כל פרוסה ככף מהמילוי ומגישים.

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>