1. אוכל
  2. מתכונים
  3. מרקים

מרק גונדי

מרק גונדי של פלאפל גבאי
צילום: אפיק גבאי

מרק גונדי
מתכון לכ- 4 מנות

רכיבים לקציצות:

½ ק"ג חזה עוף טחון
2 בצלים בינוניים
150 גרם קמח חומוס
מעט שמן
מלח ופלפל
¼ כפית כמון
¼ כפית כורכום
¼ כפית כוסברה טחונה
¼ כפית הל

רכיבים למרק:

¼ כפית כורכום
1 ליטר ציר עוף
קורט הל
מלח ופלפל לפי הטעם
ניתן להוסיף: סלרי קצוץ וכנפי עוף לשדרוג הטעם

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל חומרי הקציצה עד לקבלת עיסה אחידה. יש להקפיד שלא מתקבלת עיסה רכה מדי (ניתן להוסיף עוד קמח חומוס במידת הצורך) ולא קשה מדי (ניתן להוסיף מים במידת הצורך).
2. שופכים את המים לסיר, מוספים את תבליני המרק ומביאים לרתיחה.
3. מכינים מתערובת הקציצות קציצות בגודל הרצוי ומניחים בתוך המרק.
4. מבשלים כ-30 דקות, ניתן להגיש עם אורז לבן.

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>