1. אוכל
  2. מתכונים
  3. מרקים

מרק שעועית נפוליטני

כמות המנות: 10

דרגת קושי: קל

מצרכים: 2 ק"ג שעועית מנומרת מושרת לילה במים 50 שמן זית 5 שיני שום קצוץ 2 פלפל אדום חריף קצוץ 1/2 ק"ג עגבניות קלופות וקצוצות גס (אפשר עגבניות איטלקיות מקולפות בקופסת שימורים) 1/2 כוס יין לבן מלח, פלפל חבילה פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה: 1. מטגני את השום והפלפל החריף, בשמן זית 2. מוסיפים את קוביות העגבנייה, מטגנים מעט, מוסיפים את היין ומרכזים 3. מוסיפים את השעועית, מוסיפים מים עד כעשר ס"מ מעל השעועית מבשלים כשעה עד שעתיים 4. טוחנים כחצי מכמות השעועית ומחזירים למרק 5. מוסיפים את הפטרוזיליה

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>