1. אוכל
  2. מתכונים
  3. מרקים

מרק תירס

כמות המנות: 0

דרגת קושי: בינוני

מצרכים: 2 כפות שמן חמניות 5 כפיות סוכר מלח פלפל לבן 1 כף ברנדי 2 כפות קורנפלור 1 ביצה 2 כוסות תירס מבושל, טחון גס מאוד לקישוט: 1 בצל ירוק - רק החלק הירוק

אופן ההכנה: 1. מביאים לרתיחה שלוש כוסות ציר מרק עוף עם שמן, סוכר, מלח, פלפל לבן וברנדי. מערבבים קורנפלור בכוס מים ומוסיפים לסיר. מבשלים תוך בחישה עד שמסמיך מעט. 2. מנמיכים את האש, טורפים ביצה בקערה קטנה ומוסיפים לסיר תוך כדי בחישה. מגבירים את האש ומבשלים דקה. 3. מוסיפים תירס טחון גס (אפשר משומר), מביאים לרתיחה ומבשלים כמה דקות. 4. מקשטים במעט בצל ירוק קצוץ דק

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>