1. אוכל
  2. מתכונים
  3. מרקים

מרק בצל

כמות המנות: 8

דרגת קושי: קל

מצרכים: 7 בצלים לבנים פרוסים גס/לאורכם 4 כפות קמח 50 ג' חמאה 1 ל' ציר עוף/בקר או ירקות (לפי הטעם) 1/2 ל' יין אדום 2 כפות דבש אלומת בוקה גרני (זר עלי טימין, מרווה, רוזמרין וכמה עלי דפנה קשורים יחד לאלומה אחת) מלח פלפל מעט סלרי

אופן ההכנה: 1. לטגן את הקמח בסיר יבש עד שהופך זהוב/משחים. 2. להוסיף את החמאה והבצלים. לאדות את הבצלים עד להזהבה ולהוסיף את ציר העוף/בקר/ירקות, היין, הבוקה גרני ולהמליח ולפלפל לפי הטעם. 3. לבשל על אש נמוכה כחצי שעה. 4. לפני ההגשה: לקצוץ סלרי כולל העלים, להגיש את המרק עם כף סלרי קצוץ, קרוטונים וגבינת רוקפור/צפתית/צהובה מגוררות לפי הטעם.

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>