1. אוכל
  2. מתכונים
  3. מרקים

מרק עוף

כמות המנות: 6

משך ההכנה: כשעתיים

דרגת קושי: קל

מצרכים: עוף שלם מחולק חצי קילו עצמות בקר 2 גזרים 2 בצלים 1 תפוח אדמה צרור שמיר צרור פטרוזיליה צרור עלי סלרי 1 שורש כף אבקת מרק עוף מלח לפי הטעם.

אופן ההכנה: 1. את העוף והעצמות מבשלים בתוך סיר עם מים עד למצב רתיחה. בסיום ההרתחה מוציאים את התכולה ושופכים את המים. 2. מוסיפים מים חדשים, מכניסים את העוף והעצמות ומניחים שוב על האש. 3. כעבור חצי שעה מוסיפים את שאר המרכיבים (אחרי שניקינו וקצצנו אותם לפי בחירה) וממשיכים לבשל כ-45 ד'. 4.מסננים את המרק, וממשיכים לצמצם על אש נמוכה למשך עוד חצי שעה.

מתכון למרק עוף מסורתי באדיבות מסעדת "סנדר"

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>