1. אוכל
  2. מתכונים
  3. מרקים

מרק פירות ים

כמות המנות: 3

משך ההכנה: 30 דקות

דרגת קושי: קל

מצרכים: חצי ליטר ציר דגים 18 יח' ראשי קלמארי 18 יח' שרימפס עגבניה מרוסקת 7 פרוסות עגבניה 4 שיני שום כתוש גזר אחד פרוס לטבעות פלפל רגיל/חריף פרוס לטבעות בצל סגול פרוס לטבעות טבעות דלורית כף מיץ לימון סחוט טרי מלח, פלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה: 1. מביאים לרתיחה את ציר הדגים, הגזר, הדלורית, הבצל, הפלפל והשום עד לריכוך. 2. מכניסים למרק עגבניה מרוסקת וכמה פרוסות עגבניה, כף מיץ לימון ומביאים שוב לרתיחה למשך 5 דקות. 3. אחרי הרתיחה השניה מוסיפים למרק את הקלמארי, השרימפס ומביאים שוב לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מגישים עם כוסברה קצוצה.

המתכון באדיבות מסעדת השקד

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>