1. אוכל
  2. מתכונים
  3. סלטים

סלט פסטה עם עגבניות שרי, זיתים ועדשים

סלט פסטה
צילום: Barol16 | Dreamstime.com

סלט פסטה עם עגבניות שרי, זיתים ועדשים

מצרכים:
500 גרם פסטה קצרה
15 עגבניות שרי חצויות
100 גרם זיתים ירוקים מגולענים
100 גרם עדשים שחורות
1/4 בצל סגול פרוס דק
4 ענפי אורגנו טרי
100 גרם גבינת קשקבל, חתוכה לקוביות
שמן זית
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
1. מבשלים את העדשים: משרים את העדשים במים פושרים למשך כ-20 דקות. לאחר מכן מעבירים לסיר עם מים ומבשלים עד לריכוך. מסננים את המים ומצננים.
2. מכינים את הסלט: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים היטב מהנוזלים ומערבבים עם ארבע כפות שמן זית. מצננים היטב.
3. מערבבים את הפסטה עם יתר המרכיבים.
4. מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל שחור.

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>