1. אוכל
  2. מתכונים
  3. סלטים

סלט תפוחי אדמה וזיתים (פאטוסטלטה)

סלט תפוחי אדמה
צילום: דן פרץ

המצרכים:

1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים
1 בצל סגול בינוני קצוץ
2 כפות שמיר קצוץ
1 שן שום קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס שמן זית
2 כפות חומץ בן יין לבן
מלח ופלפל שחור
3 כפות זיתי קלמטה או תאסוס

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם רכים. מיד בסיום הבישול מסננים ומקררים תחת מים זורמים. תפוחי אדמה ננסיים אין צורך לקלוף. אם משתמשים בתפוחי אדמה גדולים, קולפים אותם לאחר הבישול.
2. מועכים קלות במזלג מחצית מתפוחי האדמה, ואת המחצית הנותרת חותכים לחצאים (או לקוביות בגודל של כ-2 ס"מ אם השתמשתם בתפוחי אדמה גדולים). מוסיפים את כל שאר המרכיבים, מערבבים ומגישים. בתיאבון!

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>