1. אוכל
  2. מתכונים
  3. פסטה

רביולי תרד ברוטב גבינת סימפוניה, שמנת, עלי תרד ופטריות

רביולי תרד
צילום: \ Monkey Business Images | Dreams

כמות המנות: 3

דרגת קושי: קל

מצרכים:
1 חבילת רביולי תרד
1 גבינת סימפוניה טבעית
1 מיכל שמנת מתוקה
חופן עלי תרד
10 פטריות חתוכות
2 שיני שום כתושות
כף חמאה

אופן ההכנה:
1. במחבת עם מעט שמן זית מוסיפים שום ועגבניות מיובשות.
2.מחממים על אש נמוכה (לא להשחים את השום יותר מדי).
3. מוסיפים את מיץ הלימון ואת הרביולי המבושל, מערבבים היטב.
4.מוסיפים את הבזיליקום ומגישים.

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>