1. אוכל
  2. מתכונים
  3. עוף ובשר

צלי בשר קלאסי בתנור

צלי בשר של סנדר
צילום: בועז לביא

צלי בשר קלאסי בתנור
מתכון לכ- 5 מנות

מצרכים:

2 קילוגרם בשר כתף
2 בצלים קצוצים
2 גזרים פרוסים
5 שיני שום כתושות
2 עלי דפנה
מעט פלפל אנגלי
מעט מלח
מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. צולים בסיר עם מעט שמן את נתח הבשר עם הבצל הקצוץ, שום כתוש ומעט מלח עד להשחמה. מוסיפים מעט מים ומשחימים שוב (חוזרים על הפעולה שוב עד לקבלת גוון כהה). 
2. מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר ומוסיפים את יתר המרכיבים. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות לכשעתיים וכחצי שעה נוספת ללא מכסה בחום של 170 מעלות. מדי פעם יוצקים את הרוטב על הבשר.
3. מעבירים למקרר (כולל הרוטב) לקירור של כ-4 שעות. לפני ההגשה פורסים לפרוסות ויוצקים את הרוטב מעל. 

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>