1. אוכל
  2. מתכונים
  3. מאפים

בורקס גבינה מבצק פילאס תורכי

כמות המנות: 0

דרגת קושי: בינוני

מצרכים: לבצק: חבילת בצק פילאס תורכי למילוי: חצי חבילה של גבינת "טוב טעם" או כל גבינה יבשה אחרת 150 גרם גבינה בולגרית 1 ביצה מעט מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה: 1. פותחים גליל הבצק וחותכים ממנו רצועות רוחב בעובי 4 ס"מ. חותכים כל רצועה לחצי 2. בפינת כל רצועה מניחים כפית מילוי 3. מגלגלים למשולש קטן 4. מסדרים את הבורקסים בתבנית אפייה ומורחים בביצה טרופה. אפשר לפזר שומשום או קצח לפני האפייה. 5. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד להזהבה.

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>