1. אוכל
  2. מתכונים
  3. מאפים

חלה לשבת

כמות המנות: 0

משך ההכנה: כשעה

דרגת קושי: קל

מצרכים: 1/2 ק"ג קמח 1/2כוס סוכר 1/2 שקית שמרית 1/2 כוס חלב ביצה 1/2 חבילת מרגרינה + 1/2 כוס חלב מומסים יחד

אופן ההכנה: מערבבים עם כף עץ את החומרים היבשים. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים: את החלב, הביצה ואת בלילת המרגרינה והחלב. בוחשים בכף, ולשים לבצק אחיד. מתפיחים כשעתיים והבצק מוכן לעבודה. יוצרים חלה גדולה (אפשר לקלוע צמה משלושה גלילים) וכמה קטנות. מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהחלה מזהיבה.

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>