1. אוכל
  2. כתבות

אוכל מקסיקני ומרטיני: המלצות טעימות לסופ"ש

ג'אם סשן מקסיקני בסטודיו פיינקוק, שבוע מרטיני במונטיפיורי שבע, ארוחות בוקר בגדרה 26, חגיגת טאפאס ברוברג ותפריט חדש בבויה

סוף השבוע כבר פה ואיתו המלצות רבות, ובעיקר טעימות, היכן לאכול. בחל מג'ם סשן קולינרי בסגנון מקסיקני בסטודיו פיינקוק, דרך שבוע מרטיני במונטיפיורי שבע, חגיגת טאפאס ויינות במסעדת רוברג, ארוחות בוקר מפנקות בגדרה 26 , אירוע טעימת ומכירת יינות ביקב צ'ילאג ולסיום, תפריט קיצי חדש מבסעדת בויה המשופצת. 

ג'אם סשן לטיני בסטודיו פיינקוק סטודיו פיינקוק של השף יאיר פיירברג ממשיך באירועי הג'אם סשן. השבוע יארח את השפים איתמר דוידוב (טרז פזוס) ורקלה סרבר לערב לטיני שמח, סוער וטעים במיוחד. בתפריט: נאצ'וס בסלסה של טרס פאזוס; סלסה פאפיה; פריחולס קון צ'ימיצ'ורי; טרטר דג ים עם אבוקדו ופתוח ירוק בקרם צ'ילי; צוואר טלה בבישול ארוך ברוטב שום וצ'ילי ונגיעות לימון; מוסר ים צלוי במרינדת חלפינייו; לשון וסלסה ורדה ומנות נוספות. היכן: סטודיו פיינקוק - בית פנרמה, קומה 6, סטודיו מס' 633, תל אביבמתי: יום חמישי, 21.6, בשעה 20:00מחיר: 180 שקלים לסועדלוהט. אוכל מקסיקני (אילוסטרציה: dreamstime)שבוע מרטיני במונטיפיורי שבע מונטיפיורי שבע והשפית אמילי גולדברג יציינו שבוע מיוחד בין התאריכים 21-28.6, עם קוקטיילים שונים על בסיס מרטיני כמו מרטיני סברס, מרטיני רוזטו וקוקטייל רוסו (39 שקלים),  ומנות מיוחדות של מזטים כמו: קרוסטיני עגבניות שרופות עם שרימפס ויוגורט (19 שקלים); תאנים, מנצ'גו  ופרושוטו חזה אווז (19 שקלים); אנשובי פריך עטוף בעלי מרווה (21 שקלים); סלט סיציליאנה עם עגבניות, זיתים, צלפים, מוצרלה, שומר וקלמרי (49 שקלים); טירמיסו מנגו וקוקוס עם סורבה בזיליקום (34 שקלים) ועוד. בנוסף ניתן יהיה להזמין ממנות התפריט הרגיל.היכן: מונטיפיורי שבע - מונטיפיורי 7, תל אביבמתי: בין התאריכים 21-28.6מנוער, לא מעורבב. קוקטייל במונטיפיורי שבע (צילום: נועם בן אהרון)ארוחות בוקר בגדרה 26

מסעדת גדרה 26 שבפאתי שוק הכרמל מציגה אלטרנטיבה טעימה לבוקר של יום שישי עם ארבע ארוחות בוקר חדשות המוגשות במקום: עירקית - קציצות ע'רוק, סלט קצוץ, טחינה, ביצה חומה, עגבניות בעמבה וירוקים (48 שקלים); בוקר גדרה - ביצים לבחירה, סלט קצוץ, טחינה, גבינת שמנת, ממרח פורל מעושן, פסטו כוסברה, סלסלת לחמים וקונפיטורה (48 שקלים); סנדוויץ' בייקון וביצת עין (42 שקלים); פרנץ' טוסט (34 שקלים).היכן: גדרה 26 - גדרה 26, תל אביבמתי: ימי שישי, 09:30-11:30על הבוקר. גדרה 26 (צילום: בועז לביא)חגיגת טאפאסים ברוברג

במסגרת פסטיבל שביל היין עורכים במסעדת רוברג ארוחת טאפסים מיוחדת בליווי טעימות יינות גליליים מהסדרה האזורית של יקב כרמל. בין המנות ניתן למצוא: בקר קצוץ עם פלפלים על  קוסקוס; מרק אפונה עם קבנוס מוקפץ; פלפלים ממולאים; סלט דובדבנים עם עשבי תיבול; שיפודוני סלמון בטמפורה; חזה עוף ממולא בדובדבנים על עלי ביבי וויניגרט הדר; פילה מושט טברייני; אסדו במרלו מהסדרה האזורית; סלט עוף עם ענבים ושקדים; כבדי עוף עם ריבת וורדים של סוניה. מומלץ להזמין מקומות מראש. היכן: רוברג - מושב לבניםמתי: יום שישי, 22.6, בשעה 12:00מחיר: 100 שקלים לסועדחוגגים בטאפאס. רוברג (צילום: יח"צ)תפריט קיץ במסעדת בויה

לאחר שיפוץ ולכבוד עונת הקיץ, מסעדת בויה מציגה תפריט חדש בו מבוססות מנות רבות על צלייה ישירה באש הטאבון. בתפריט גם מנות דגים ובשר משתנות לפי מצב הים והשוק, לצד לחמי המחמצת הטריים שנאפים במקום מדי יום. בתפריט:  ירקות בטאבון בטחינת שום ריחנית (34 שקלים); מחבת פטריות בטאבון (40 שקלים); מחבת כבדי עוף צרובים אל לה פלאנצ'ה עם תרד קונפי ושום תורכי מאודים בשמנת (48 שקלים); פיצה פפרוני (56 שקלים); צלעות טלה בגריל עם תפוחי אדמה אפויים וארטישוק "אל- לה פלאנצ'ה" ( 96 שקלים); פילה דניס בגריל על פירה של ירקות שורש (78 שקלים) ועוד. היכן: בויה - צפון נמל תל אביב מתחדשים. פילה בקר של בויה (צילום: אבי דואק)

אירוע "לבן בצבעים" ביקב צ'ילאג

ביום שישי 22.6, תתקיים ביקב צ'ילאג אירוע השקה וטעימה של יין הויונייה, לצד לחם טרי וגבינות משובחות. במקביל תתקיים מכירה מיוחדת  של מותג עיצוב הבית ג'ינג'ר. היין יימכר במחיר מיוחד, יחד עם שאר יינות היקב: סוביניון בלאן 2011 מכרם בן זמרה; Vivo קברנה סוביניון 2008; Vivo מרלו 2007; Vivo בלנד (מרלו, קברנה, סירה) 2008; Vivo סירה 2007; Solo, קברנה סובניון 2007.היכן: יקב צ'ילאג - שבזי 12, יהודמתי: יום שישי, 22.6, 10:00-17:00

תגיות

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>