1. לילה
  2. כתבות

פרסי וקלאסי: בר צמחוני חדש בגבעתיים

עם המיקסולוגית ריי ווייט על גזרת הקוקטיילים, השף גיל גלר מהמלביה על התפריט ואווירת שוק, ה"משרוב" נשמע כמו השדרוג שסצנת הברים בעיר הייתה צריכה

משרוב גבעתיים
שחקן חדש בפינה. משרוב צילום: ג'י לץ וולפו

אם חשבתם שרחוב כצנלסון בגבעתיים מפוצץ בברים עד אפס מקום, צדקתם, אבל איכשהו הוא הצליח לדחוס עוד שחקן בפינה (ליטרלי). בעלי הביקר בר הצבעוני שנמצא ממש ממול, פתחו השבוע להרצה את ה"משרוב" (Mashroob), בר-מסעדה עם מטבח שף צמחוני, עליו מופקד גיל גלר (המלביה, ארץ עיר, שולץ). "האווירה במקום היא שוק", מספר אביחי נפתלי, מבעלי המקום. "כל חומרי הגלם נמצאים על המדפים לעיני הלקוחות, והמטבח פתוח לגמרי, ככה שבמידה ותבחרו לשבת על הבר תוכלו לראות את כל התהליך מולכם". משרוב, למי שתהה, זה משקה אלכוהולי בפרסית וערבית, וקריצה לשורשים של בעלי המקום.

» גבעתיים רפרזנט: 8 ברים שצריך להכיר בעיר
» הבורסה למשקאות ערך: הברים שמרימים את אזור הבורסה
» פטרול האלכוהול: איפה יוצאים לשתות ברמת-גן?

בשונה מאחיו הגדול והקומיקסי משהו, במשרוב דווקא החליטו ללכת על עיצוב יותר וינטג'י ובוגר, עם קריצה לגופי תאורה מהוליווד של שנות ה-60' וישיבה על ספות נמוכות. הווייב הקלאסי אימץ לחיקו גם את המיקסולוגית המוערכת ריי ווייט (בל בוי, 223, רעמסס, אימפריאל קוקטייל בר) שרקחה עבור המקום עשרה קוקטיילים מיוחדים. "הם מרגשים את כל החושים ולא רק את הטעם", מבטיח נפתלי. אם חשבתם שהווייב הרגוע יפנק אתכם במוזיקת מעליות, תופתעו לגלות שהפלייליסט במקום דווקא קורץ לחובבי הז'אנר האלקטרוני, ומלטף את האווירה עם באסים של דיפ האוס.

משרוב גבעתיים
מפעל לייצור שכונה. משרוב צילום: ג'י לץ וולפו

אז מה מנשנשים ליד כל היופי הזה? כאמור, מנות צמחוניות "עם טוויסט", ביניהן תבשיל אוזו עם עגבניות, חצילים, גבינת פטה וחלמונים, עלה פסטה וגבינת עזים ברוטב עגבניות, סביח עם קציצת עיג'ה ויוגורט, כבד צמחוני וסלטים. לרגל ההרצה המחיר של כל המנות יעמוד על 30 שקלים.

פתוח כל יום מ19:30. משרוב – סירקין 12 פינת כצנלסון

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>