1. לילה
  2. כתבות

דרינק בפתח תקוה: לאן יוצאים בעיר?

אם המושבות הפכה למרכז הבילויים של אזור פתח תקוה, והסוד שלה הוא כנראה בהיצע הברים שיתאימו לכל ראש ומצב רוח - הכירו את העשירייה החזקה בעיר

אוסקר ווילד פתח תקוה
פטריק היה גאה. אוסקר ווילד צילום: באדיבות אוסקר ווי

בדיחות פתח תקווה בצד, משהו טוב עובר על אם המושבות. העיר שבמשך שנים הייתה מדבר שממה לצעירים ואילצה אותם לפזול אל ערים אחרות, הופכת בעצמה לאחד מממרכזי הבילוי המובילים של גוש דן, ומתנערת מהתדמית הבעייתית שדבקה בה. ברים, מסעדות ומועדונים נפתחו בקצב מסחרר ברחבי העיר בעיקר באזורי התעשיה, וההיצע רק הולך וגדל מיום ליום,כי גם הביקוש גם הוא נמצא בצמיחה. אתם לא חייבים להיות בליינים מאוד גדולים כדי למצוא מה לעשות בעיר, כי מבחר הברים הגדול באזור מאפשר לכל אחד לבחור את סוג הבילוי המתאים לו ביותר. אז איפה עושים דרינק? קבלו את העשירייה המנצחת של פתח תקוה. 

» אם המושבות והקולינריה: המסעדות החמות בפתח תקוה
» אנשי הכולי עלמא מביאים לכם בר חדש
» כסף ואלכוהול: הברים שמרימים את הבורסה ברמת גן

אירלנד הקטנה: אוסקר ווילד

אחד מהברים הוותיקים והראשונים שנפתחו באזור התעשיה בעיר. האוסקר ווילד הוא בר אירי מסורתי על כל המשתמע מכך - אווירה שמחה, בירה בכמויות והרבה נשנושים מטוגנים לצדה.

מה הווייב: האוסקר מחולק לשלושה מתחמים, מתחם פנימי ללא עישון, מרפסת פנימית וחצר חיצונית למעשנים הכוללות שולחנות וכסאות מחביות בירה ישנות. הבר נפתח בשעה 17:00 ועובד עד השעות הקטנות של הלילה. במהלך השבוע מוקרנים משחקי ספורט על מסכי ענק, ולפעמים מארחים במקום הופעות חיות של רוק קלאסי משנות ה-80'.

מה שותים: למעלה מ-140 סוגים של וויסקי (30-350 שקלים לכוס), מבחר סוגי קוניאק, קוקטיילים, יינות, יותר מ-60 בירות בבקבוק (29-40 שקלים לבקבוק), ו-25 סוגים של בירות מהחבית (25-60 שקלים לכוס).

מה אוכלים: מבחר גדול של נקניקיות איריות אמיתיות (34-56 שקלים), פיש אנד צ'יפס בבצק בירה (52 שקלים), כבד קצוץ במנות הפתיחה (36 שקלים), מגוון כריכים (47-52 שקלים) וגם ברוסקטות וקרפצ'יו תמצאו בתפריט.

פרט מגניב וחשוב: בכל הזמנת כוס משקה מקבלים מאנצ'יז ובוטנים.

אוסקר וויילד – השחם 36, פתח תקוה

אוסקר ווילד פתח תקוה
אוסף אלכוהול לתפארת. אוסקר ווילד פתח תקוה צילום: באדיבות אוסקר ווי

מפעל בירה – ג'מס

בר מסעדה כשר שמתפקד גם כמבשלת בירה מקומית. המוזיקה במקום עדכנית ורועשת, התאורה מעט עמומה, והאווירה במקום ידידותית ושמחה. 

מה הווייב: בחלל המקום תוכלו למצוא מיכלי נירוסטה עצומים של מפעל הבירה המקומי שמשמשים לבישול ואחסון הבירה הטרייה המוגשת במקום, ובנוסף בר ענק ומגוון. הבר שמארח מדי שבוע הופעות של אמנים מקומיים, פתוח מ-12:00 בצהריים ובין השעות 16:00-19:00 תוכלו ליהנות מ-1+1 על הבירות.

מה שותים: תפריט הבירות מצומצם אך מתבסס על חומרי גלם איכותיים ובירות טריות המיוצרות במפעל הצמוד (18-89 שקלים), מגש טעימות עם כוסות קטנות של כל טעמי הבירות המיוצרות במקום (47 שקלים), מבחר סוגי וויסקי (19-73 שקלים) וודקה, ליקרים ועוד.

מה אוכלים: נקניקיות דיאבלו חריפות מבשר אנטריקוט, כבש ופלפלים חריפים (64 שקלים), קציצות עדשים ומנגולד בתנור לטבעוניים (44 שקלים), מבחר סוגי בשרים וסטייק אנטריקוט טרי ומשובח (93 שקלים).

פרט מגניב וחשוב: במקום קיים מגרש כדורסל קטן.

ג'מס ביר פקטורי – המגשימים 15, פתח תקוה

ג'מס ביר פקטורי פתח תקוה
יותר כמו מפעל לפאן. ג'מס ביר פקטורי צילום: דרור כץ

לא מר לה: מרלה סינגר

אחד מהברים העסוקים ביותר בעיר שמציע בירות מרחבי העולם, מטבח עשיר, מוזיקה מגוונת ונגיעות של תרבות אירופאית מודרנית.

מה הווייב: המרלה משתרע על פני חלל גדול ומעוצב בסגנון אנגלי. במקום מגוון פינות ישיבה אינטימיות, שולחנות אבירים גדולים, בר מרהיב ודלפקים מוגבהים. מסכי ענק לשידורי ספורט עובדים שם שעות נוספות, והמקום פתוח כל יום החל מהשעה 18:30 ועד אחרון הלקוחות. בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-21:00 תוכלו ליהנות מ-1+1 על מגוון הבירות מהחבית,ועל משקאות אלכוהולים נוספים. אם תהיתם מהו המקום לדייט ראשון בפתח תקווה - תפסיקו לתהות.

מה שותים: 25 סוגים של בירה מהחבית, מתובלות ובעלות אחוזי אלכוהול גבוהים המגיעות מרחבי אירופה, ארצות הברית וגם ממבשלות הבוטיק הישראליות. בנוסף תמצאו למעלה מ-60 סוגי בירות בבקבוק, מגוון סוגי וויסקי, ליקרים ועוד. שווה לנסות את הקסטיל רוז' – בירה בטעם פירות עם 8% אלכוהול.

מה אוכלים: לא תרצו לפספס את מנת הדגל של המרלה - הלחמעג'ון. בנוסף תוכלו למצוא בתפריט את הפיצה שנחשבת לאחת מהמנות המוזמנות ביותר במקום, נקניקיות עגל בסגנון גרמני והמבורגר גדול ואיכותי.

פרט מגניב וחשוב: אחת לתקופה יוצאים עובדי המרלה להשתלמות בירה בבלגיה.

מרלה סינגר – שחם 32, פתח תקוה

מרלה סינגר פתח תקוה
מתוק כשמרלה. מרלה סינגר צילום: אור שטרייפלר

עושה כבוד לג'ניס: ג'ופלין בר

הג'ופלין הוקם לפני 8 שנים בתור בר שכונתי בצריף קטן. עם השנים המקום השתדרג והפך לאחד מהברים האהובים על הצעירים בעיר. האווירה במקום נעימה וביתית ותוכלו למצוא בו בליינים מכל הגילאים.

מה הווייב: אם אתם לא אוהבים לחכות בתור ומעדיפים לברוח מהצפיפות וממקומות הומי האדם, אז הג'ופלין הוא המקום עבורכם. במקום מתקיימים ליינים שונים מדי ערב - סטנדאפ, ערבי קונספט, ליין רוק, ליין ישראלי ובמה פתוחה. ביום האישה המתקרב (8 במרץ) יחנוך המקום גם ערבי בלוז מיוחדים עם להקת הבית ונגני בלוז מקצוענים, ואף יאפשר לקהל להתנסות בכלים בעצמו. בנוסף בערבי הבלוז יציע המקום מסלולי שתיה לכל הערב.

מה שותים: המקום מציע מבחר בירות אך מקדם בעיקר את הביתיות שמוגשות בכוסות של שליש ועד קנקן של שלושה ליטרים (24-170 שקלים), 25 סוגי וויסקי (30-60 שקלים), וודקות, קוקטיילים וסוגים שונים של ערק. אם תשאלו את הברמן הוא ימליץ לכם על קוקטייל הבית – ג'ופלין פראש (42 שקלים).

מה אוכלים: אל תוותרו על המבורגר הבית של ג'ופלין, 220 גרם עם ציפס בתיבול הבית וטבעות בצל (58 שקלים), סלופי ג'ו עם סלט (58 שקלים) וראפ אסייתי (49 שקלים).

פרט מגניב וחשוב: בימי ראשון מציע הג'ופלין 1+1 על הבר לכל הערב

ג'ופלין בר – בן ציון גליס 1, פתח תקוה

ג'ופלין פתח תקוה
רק חסר בובי מקגי. ג'ופלין צילום: ירדן לוי

נסיעה לפתח תקוה: אוטו 

האח הקטן של הרשת עשה עליה לפתח תקוה והתמקם במשבצת של הבר השיקי השכונתי. הוא אמנם לא ממוקם בשכונה אלא באזור התעשיה של העיר, אך האווירה ביתית וקלילה, ולרוב תוכלו לפגוש בו בליינים קבועים.

מה הווייב: הבר מעוצב בסגנון ניו יורקי חדשני, האווירה כאמור ביתית, ובמקום תמיד תשמעו מוזיקה עדכנית. 

מה שותים: תשעה סוגי בירות מקומיות מהחבית (כולל גולדסטאר - שתופתעו לגלות, אבל קשה למצוא באזור - 24-36 שקלים) בירות בלגיות, קוקטיילים, וודקה, וויסקי ועוד מגוון גדול של משקאות. המומלץ ביותר הוא הקוקטייל רד קראון המבוסס על ואן גוך רימונים וליקר פסיפלורה (49 שקלים).

מה אוכלים: נקניקיות שף איכותיות בשלושה סוגים (57 שקלים) - מנה גדולה המוגשת עם צ'יפס וכרוב כבוש. מנה נוספת שלא שגרתית לברים ומוגשת באוטו היא פרנץ', המורכבת משתי פרוסות חלה מטוגנות, שכבה של חזה הודו וביצת עין (42 שקלים), סנדוויץ ניו יורקי ענק עם ג'בטה, פסטו, ירקות ורוסטביף המוגש לצד צ'יפס (51 שקלים).

פרט מגניב וחשוב: כל יום שלישי המקום מציע מסלולי שתיה לכל הערב החל מ-69 שקלים ועד 119 שקלים הכוללים את מיטב מותגי האלכוהול.

אוטו – הסיבים 47, פתח תקוה

מרימים להילוך גבוה. אוטו:

תרגישו בבית: קאסה 61

אחד מהברים הבודדים בעיר שהופכים לדאנס בר. 

מה הווייב: האווירה במקום תוססת ומרימה, העיצוב אותנטי ודרום אמריקאי, והליינים מגוונים: רגאטון במוצאי שבת, שלישי ישראלי ומיינסטרים בחמישי ושישי. בימי הליינים הקאסה הופך לדאנס בר ואת הרצפה מעטרות מפיות שמעידות על השמחה במקום. הבר פתוח בכל ימות השבוע החל מהשעה 21:00 ועד אחרון הלקוחות. הכניסה חופשית.

מה שותים: הבר מציע הייניקן וגולדסטאר מהחבית (23 שקלים), או כחלק ממסלולים לכל הערב ב-69/99/119 שקלים, הכוללים מבחר נוסף של משקאות. אל תחמיצו את קוקטייל המסטיק-אבטיח של הקאסה – ברד אלכוהולי בכוס שרינג גדולה (57 שקלים). בקיץ תמצאו במקום מגוון מרגריטות בטעמי פירות מרעננים.

מה אוכלים: התפריט במקום לא עשיר במיוחד, אך המנות טעימות ובמחירים נוחים לכל כיס. המנה המומלצת ביותר היא המיני בורגר הכוללת שני המבורגרים 80 גרם, עם בצל מקורמל ואיולי שיפקה (34 שקלים). אם בא לכם משהו קליל יותר תוכלו להזמין כרובית מטוגנת (33 שקלים), או משהו מתוק כמו וופל בלגי (38 שקלים) וצ'ורוס (29 שקלים).

פרט מגניב וחשוב: הבר היחיד באזור עם חניה בשפע.

קאסה 61 – אבשלום גיסין 61, פתח תקוה

קאסה 61
זכרונות מהטיול לדרום אמריקה. קאסה 61 צילום: דניאל אדרי

יין משובח: ברולו

בר מסעדה איטלקי שנחשב לאחד מהמקומות האינטימיים והמוכרים בעיר, ומציע תפריט אלכוהול עשיר ומשובח עם עיצוב רומנטי. 

מה הווייב: הברולו מחולק לשני חללים - פנימי הבנוי סביב הבר המרכזי עם מסך פלזמה ענק, ספות עור וקיר מרכזי המכיל מגוון גדול של יינות משובחים, והחלל השני שממוקם מחוץ לבר כולל דלפק עץ ארוך המאפשר למבלים לחוש את אווירת הרחוב המקומית. 

מה שותים: הברולו מציע מגוון גדול מאוד של יינות מרחבי העולם וישראל, 10 בירות בחבית (28-49 שקלים), ועוד 7 סוגי בירות בבקבוק (27-39 שקלים), כאשר הטעימה ביותר היא המרדסו (39 שקלים).

מה אוכלים: המנות הראשונות של המסעדה טעימות לא פחות מהעיקריות. מומלץ מאוד לנסות את מנת כבד האווז על הגריל, המוגש עם טוסטונים וריבת בצל (74 שקלים – יקר אבל כדאי לנסות), קרפצ'יו סינטה (46 שקלים), סקלופיני מרסלה – מנה של נתחי חזה עוף צלויים במחבת ביין מרסלה מתקתק, שום, הל וקינמון (62 שקלים) ועוד מגוון מנות משובחות.

פרט מגניב וחשוב: על תפריט האוכל של הבר מופקד שף מקומי מוכר, ג'קי דבאח.

ברולו – שחם 21, פתח תקוה

ברולו פתח תקוה
פינה אינטימית ורומנטית. ברולו צילום: תמוז רחמן

הכי ישראלי: תרל"ח 

בר ישראלי ביתי המשלב בין ישן לחדש ונקרא על ציון השנה בה הוקמה העיר פתח תקוה.

מה הווייב: תרל"ח מעוצב בסגנון רטרו-מודרני ומעניק אווירה ביתית, ישראלית וחמימה. במקום מתנגן פלייליסט ישראלי ועל קירות הבר תוכלו למצוא תמונות משנות הקמת העיר. בכל יום בין השעות 20:00-21:00 תהנו מ-1+1 על תפריט האלכוהול.

מה שותים: מגוון בירות מהחבית (20-34 שקלים), וויסקי בלנדר (34-44 שקלים), וויסקי סינגל (52-56 שקלים), בירות מהבקבוק, ערק וודקה וכן קוקטיילים מיוחדים שהורכבו במיוחד עבור הבר.

מה אוכלים: תפריט הבר מציע בעיקר מנות מהמטבח הישראלי הכוללות פלאפל (36 שקלים), בורקס טורקי אורגינל (38 שקלים), טוסט ציוני בביגל של פעם (39 שקלים) וכן סלט טאבולה, שקשוקה סלט סביח מיוחד ועוד.

פרט מגניב וחשוב: בכל יום בחצות מוצעים צ'ייסרים בעשרה שקלים כשברקע מתנגן המנון הבר "הבלדה על יואל משה סלומון".

תרל"ח – ברקת 9, פתח תקוה

תרל"ח פתח תקוה
מביא גאווה מקומית. תרל"ח צילום: Ayelet Ben David

הבר במגרש: שפירא

השפירא הוא בר-מסעדה משפחתי וכשר שהוקם באצטדיון הכדורגל של העיר, והצליח לפרוץ מזמן את גבולות הספורט.

מה הווייב: המקום מציע תפריט עשיר ומגוון, שידורי ספורט על מסכי ענק, ערבי קריוקי ושירה בציבור והופעות חיות של אמנים אורחים.בימים ראשון ושלישי מציע השפירא מסלולי שתה כפי יכולתך ב-49/59/89 שקלים – בהתאם למשקאות הנבחרים כמובן.

מה שותים: מגוון סוגי וויסקי, וודקות, קוקטיילים, מבחר סוגי יינות בכוס (32 שקלים) או בבקבוק, 7 סוגי בירות מהחבית (26-34 שקלים) ו-13 סוגי בירות בבקבוק (27-38 שקלים).

מה אוכלים: פוקאצ'ה לבנונית המוגשת עם קבבוני טלה ועגל (48 שקלים), סלט אנטריקוט (58 שקלים), כבדי עוף ביין אדום (58 שקלים) ועוד מבחר מנות גדולות ומפנקות.

פרט מגניב וחשוב: 5 צ'ייסרים יעלו לכם 55 שקלים (ערק, ג'יימסון, בושמילס, פינלנדיה, קווארבו גולד).

שפירא – דרך אם המושבות, אצטדיון המושבה, פתח תקוה

עולים למגרש כדי לנצח. שפירא:

A post shared by Barooch Rubin (@rubinbar) on

מיני זאפה: גולה

הגולה הוא מתחם אמנות ובידור המעניק בית להופעות אינטימיות, מופעי סטנד אפ, הצגות תיאטרון, אירועים מיוחדים ועוד.

מה הווייב: המקום משמש במה לאמנים צעירים ומתחילים וכן לאמנים מוכרים המעוניינים בקהל קטן ואינטימי, והישיבה בכל מקום בחלל קרובה מאוד לבמה. המקום פעיל בימים שלישי, חמישי ומוצ"ש החל מהשעה 20:30. בין האמנים המופיעים במקום ניתן למצוא את אביתר בנאי, אהוב בנאי, קובי עוז, אמיר דדון, דניאלה ספקטור. 

מה שותים: יינות (15 שקלים לכוס), וויסקי, וודקה ו-3 סוגי בירות מהחבית: גולדסטאר, הייניקן ופאולנר (23-26 שקלים).

מה אוכלים: בעיקר תפריט בר הכולל צי'פס, טבעות בצל, פוקאצ'ות, אדממה, קינוחים ועוד. הבר חלבי והמנות נעות בין 15-25 שקלים.

פרט מגניב וחשוב: המקום הוקם ומתופעל על ידי עיריית פתח תקוה ומקפ"ת.

גולה – שמואל הנגיד 7, פתח תקוה

מי צריך יותר ממוזיקה ואלכוהול? גולה:

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>