מה קורה השבוע במסעדות?

חמישה פסטיבלים לכבוד האביב: מאכלי ים ב-FISH, פרחים באדיסון, קוקטיילים בטשרניחובסקי 6, ג'וקר בבנדי ואספרגוס במתחם השף ניר צוק

פסטיבל דגים ומאכלי יםבמסעדת FISH בראשון לציון מציעים לסועדים ייבוא אישי של מיטב הדגה ופירות הים מכל מיני מקומות בעולם. למעשה כל סועד יוכל לבחור שבוע מראש איזו מנה הוא רוצה והשף של המסעדה עומרי ורד וחטיבת הדגים העצמאית של "טיב טעם" ייבאו לו באופן מיוחד דגים ומאכלי ים מקוריים ממספר מדינות.פסטיבל פרחיםלכבוד האביב, הרסטו בר אדיסון ברעננה חוגג עם פסטיבל פרחים ממטבחו של השף טל הרשקוביץ. באירוע יוצע תפריט המשלב את מיטב חומרי הגלם עם פרחי מאכל שצומחים ממש בעונה הזאת. פסטיבל קוקטיילים פירותיים ומשקאות מבעבעיםבביסטרו טשרניחובסקי 6 חוגגים את הצד האלכוהולי של האביב עם קוקטיילים מרעננים על בסיס פירות לצד משקאות אלכוהוליים מבעבעים שיתאימו למזג האוויר המתחלף. פסטיבל הג'וקרבמסעדת Bandy בקיסריה החליטו לצ'פר את הסועדים עם הפתעות מפנקות ב"פסטיבל הג'וקר". מדי יום, במשך חודש, תיבחר מנה אחת מהתפריט להיות "מנת הג'וקר" וסועדים שיזמינו את המנה, יזכו בהפתעה על חשבון הבית. פסטיבל האספרגוסגם הוא לכבוד האביב ולרגל פתיחת עונת האספרגוס. המסעדות קורדליה, ביסטרו נועה והג'אפה בר של השף ניר צוק עורכות פסטיבל שלם לכבוד הירק האציל עם תפריט מקורי על טהרת האספרגוס הירוק והלבן במחיר של 148 שקלים לסועד.

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>