תפריט קיץ 2008 של מסעדת איזדורה

איזדורה משיקה תפריט חדש המשלב את רזי המטבח הים תיכוני, נגיעות איטלקיות וסגנון יפני עדין

מסעדת איזדורה משיקה תפריט חדש, המשלב מטבח ים תיכוני עם קריצה למטבח איטלקי, המובל על ידי השף בני אשכנזי, ומנות יפניות של שף הסושי, דרור שושן. המנות הים תיכוניות מתבססות על ייצור עצמי של פסטות ומיני מאפים.

להלן הצצה לתפריט:כיסוני טופו מתקתקים במילוי אורז,  פטריות , ג'ינג'ר ובצל ירוק בנגיעת טריאקי - 39 שקליםשרימפס בפסטו אורגנו, שעועית לבנה, זיתי קלמטה ועגבנייה לחה - 49 שקליםניוקי בקרם פורצ'יני עם פטריות יער וגבינת ברינזה - 62 שקליםמבחר פירות ים בקרם ריחן עם עלי פסטה, תרד, מנגולד וקציפת ים - 88 שקליםקבב טלה עם ירקות בגריל וטחינה - 67 שקליםפרגית בחמאת בוטנים וחלב קוקוס, מוגשת על קרם תפוח אדמה - 68 שקלים

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>