1. אוכל
  2. החמישייה הפותחת

5 השניצלים הכי טובים בת"א

לא ברור איך, אבל שניצל הפך למאכל הישראלי המושלם. אנחנו יצאנו לרחובות תל אביב בחיפוש אחר השניצלים הטובים ביותר בעיר. חזרנו עם חמישייה מנצחת

כל בית צריך שניצל - אין ספק שבין המאכלים שהפכו ל'מאסט' על השולחן הישראלי, לשניצל יש מקום של כבוד. סוגרים שבת בבסיס ומתנחמים בשניצל חגיגי של ארוחת יום שישי. טיול של שנה מעבר לים, מלא חלומות על שניצל. כל ישראלי והשניצל שלו - ממש כאילו מדובר בהמצאה שלנו.

לא קל לבחור את השניצלים הכי טובים בעיר כשכל אחד בטוח שדווקא אלה שסבתא שלו מטגנת הם הכי הכי. ובכל זאת, יצאנו לחפש את השניצל המושלם:  חזה עוף בציפוי קלאסי ובלי נצנצים למיניהם. כזה שייתן טעם של בית מחוץ לבית. כל מקום מציע אותו בצורה אחרת ועם תוספת שונה ולכן המנות מדורגות הפעם לפי המחיר - בחרנו את הטובים ביותר שאנחנו מכירים והלכנו איתם לאט לאט, מהיקר ביותר אל הזול. אצל כולם, כולל כולם, אנחנו חותמים לכם על הטעם. אתם צריכים רק להחליט מה התקציב שלכם וכמובן, לעזור לנו להרחיב את הרשימה - השאירו בתגובות את השניצלים שאתם לא מוכנים לוותר עליהם. השניצל של הקופי בר את המקום היקר ביותר במצעד השניצלים הטובים שלנו כובש השניצל של הקופי בר. מהמטבח המהוקצע הזה יוצאת מנה שלא מתיימרת להיות שום דבר פרט למה שהיא, יופי של שניצל. העיקרון הוא דקיקות, בלילת פירורי לחם פשוטה אבל מיוחדת (מקורות יודעי דבר מסרו על תערובת לא כשרה במיוחד) והתוצאה ללא ספק מורגשת. חזה העוף עסיסי מאוד, הציפוי קראנצ'י ומורגש בכל ביס. פשוט, בלי יותר מידי פאסון ומזכיר שניצל של בית, רק עם קטע. לצד השניצל: סלט קולוסלאו, חמוצים ותוספת לבחירה: פירה, תפוח אדמה עם בצל, סלט או אורז.פלח לימון: יש.מתי: בימי חול בין 12:00 ל- 17:00, במסגרת העסקית.כשרות: ממש לא.מחיר: 54 שקלים בעסקית (כולל מנה ראשונה) או 41 שקלים בטייק אווי (שווה!). (צילומים: מתן אברמוביץ')

לצד השניצל: תוספת אחת לבחירה-  צ'יפס, פירה כתום או אורז.פלח לימון: לא שכחו.מתי: כל יום, כל היום.כשרות: לא כאן.מחיר: 48 שקלים.

 לצד השניצל: סלטים ושתי תוספות חמות ממטבח אשכנז - פירה, אורז, כוסמת, פרפעלך, מקרוני, גיבעץ', צימעס, קישואים או שעועית ירוקה.פלח לימון: קיבלנו.מתי: בכל ימות השבוע מצהריים ועד ערב.כשרות: לא.מחיר: 46 שקלים. שניצל אצל פרידה הכט כשהגענו לפרידה הכט, לטעום שוב את השניצל שזכרנו לטובה פגשנו כאן את גברת הכט בכבודה ובעצמה. מבעד לחלון הזכוכית שמשקיף על המטבח הצלחנו לראות אותה משתלטת על טיגון המנה שלנו - את השניצל כאן מטגנים תמיד על המקום ולא מכינים מראש ומחממים חלילה. השניצל של פרידה  דק יחסית, ומתהדר בציפוי מוזהב ופשוט, מתובל בדיוק ועם טעם ביתי אמיתי. והריח? מגיע עד פינת הרחוב.

לצד השניצל: אפשר להזמין את השניצל לבד או לצרף אליו עוד תוספות מהתפריט. מי שממש רעב יכול ללכת על עסקית שכוללת גם שתי תוספות. פלח לימון: חסר.מתי: כל היום. העסקית מוגשת בראשון עד חמישי עד השעה 16:00.כשרות: לאמחיר: 20 שקלים לשניצל בודד, 32 שקלים לדיל עסקית.

לצד השניצל: כל מה שתבחרו מעמדת הסלטים. חומוס, טחינה,  סלט ירקות, כרוב, חריף, חצילים ועוד.פלח לימון: לא הולך בפיתהמתי: בכל שעות הפתיחהכשרות: בהחלטמחיר: חצי שניצל בפיתה עולה 13 שקלים, שניצל שלם בפיתה 20 שקלים, שניצל בבאגט זה כבר 23 שקלים ובצלחת 32 שקלים. לעוד כתבות והמלצות אוכל - הרשמו לניוזלטר של עכבר העיר און ליין

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>