1. אוכל
  2. מתכונים
  3. ירקות

בלילת טמפורה

כמות המנות: 4

דרגת קושי: קל

מצרכים: כוס מים קרים מאוד או סודה 1 כוס קמח טמפורה או: 2/3 כוס קמח תופח עם 1/3 כוס עמילן תירס (קורנפלור) ו-1 חלבון

אופן ההכנה: 1. מניחים בקערה 3/4 עד 1 כוס מי קרח. 2. מוסיפים את קמח הטמפורה, או את הקמח התופח עם הקורנפלור והחלבון. 3. טורפים בעדינות במקלות אכילה סיניים או במטרף ידני. הבלילה צריכה להתקבל במרקם מעט סמיך יותר משמנת מתוקה. אם יש צורך, מדללים בעוד מעט מים.

המתכון מאת דורעם גונט, הארץ

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>