1. אוכל
  2. מתכונים
  3. ירקות

פטריות ממולאות

כמות המנות: 0

דרגת קושי: קל

מצרכים: 500 גר' פטריות שמפיניון 1 בצל 50 גר גבינת פרמזן 100 גר' גבינה בולגרית 1 כוס קמח טמפורה (ניתן להשיג בכל חנות מכולת) 1 כוס מים 1 ביצה 1 חבילת פירורי פנקו

אופן ההכנה: מורידים מהפטריות את הרגל ומוציאים את התוך. את הרגליים והתוכן של הפטריות מכניסים לבלנדר יחד עם הגבינות לטחון גס. לתוך מחבת מחוממת עם שמן זית מכניסים את הבצל שגם אותו קצצו בבלנדר. כאשר הבצל חצי מבושל מוסיפים את תערובת הפטריות ומטגנים קלות. ממלאים את הפטריות בתבשיל הפטריות. מכינים בלילת טמפורה – הקמח, מים והביצה עד שנוצר מרקם אחיד ללא גושים. את הפטריות הממולאות טובלים בבלילת הטמפורה ועוטפים בפירורי הפנקו הטחונים דק. מטגנים בשמן עמוק. יש להניח על צלחת הגשה מצע של רוטב עגבניות חם ועליו שלוש פטריות. ניתן לעטר בזילוף שמנת חמוצה ופטרוזיליה.

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>