1. אוכל
  2. מתכונים
  3. מרקים

מרק דלעת, ציר עוף, נענע ולימונים

כמות המנות: 4

דרגת קושי: קל

מצרכים: 1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות 1 כרישה קצוצה 1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות קטנות 3 כפות שמן זית 10 שיני שום פרוסות 2 ק"ג דלעת קלופה, חתוכה לקוביות בעובי 3 ס"מ 5 ענפי טימין 10 ענפי נענע מיץ מ-2 לימונים 2 ל' ציר עוף 2 כפות דבש מלח, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה: 1. מטגנים במחבת את הסלרי, הכרישה ושורש הפטרוזיליה, עם שמן הזית. 2. מוסיפים את השום והדלעת ומטגנים במשך 3 דק' נוספות. 3. מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה. 4. מבשלים על אש נמוכה במשך 30 ד' לריכוך הדלעת. 5. מתבלים בדבש, מלח ופלפל ומגישים.

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>