1. אוכל
  2. מתכונים
  3. מרקים

מרק ירקות כתומים וגרעיני חמניה

כמות המנות: 4

משך ההכנה: שעה

דרגת קושי: קל

מצרכים: 1 בצל חתוך גס 1 כרישה חתוך גס 1.5 גזר חתוך גס 1.5 בטטה חתוך גס 300 גרם דלעת חתוך גס 1 יח' גינג'ר טרי 1 כף גרעיני חמניה חופן עירית קצוצה 2.5 ליטר מים כפית שמן זית מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה: 1. מאדים בסיר את הירקות כ-5 דקות, מוסיפים את הגינג'ר, המים, המלח, הפלפל ומבשלים כ-40 דקות. 2. טוחנים את ירקות המרק במעבד מזון, מסננים ומחזירים לסיר לעוד 10 דקות בישול. 3. משלימים טעמים ומגישים בעיטור גרעיני חמניה ועירית קצוצה.

אפשר כבר לפתוח את החורף. מתכון באדיבות מסעדת פאסיפיק

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>