1. אוכל
  2. מתכונים
  3. מרקים

מרק בשר תימני

כמות המנות: 4

משך ההכנה: שלוש שעות כולל בישול

דרגת קושי: קל

מצרכים: 1/2 קילו כתף בקר חתוך לקוביות 2 בצלים לבנים חתוכים גס צרור פטרוזיליה צרור כוסברה 3 עגבניות מגורדות 2 שיני שום 3 תפו"א חתוכים לקוביות 1.5 כפות חוואיג' למרק 1/2 כף כורכום 1/2 כף כמון רבע ליטר ציר בקר כף כוסברה יבשה טחונה כף שמן זית.

אופן ההכנה: 1. מטגנים טיגון קל בסיר עם שמן הזית את שיני השום והבצל. 2. מוסיפים 2 ליטר מים ואת ציר הבקר ומביאים לרתיחה. 3. לאחר הרתיחה מוסיפים את הבשר, הכוסברה, הפטרוזיליה והעגבניות ומביאים שוב לרתיחה. 4. לאחר שהמרק רתח בשנית מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: הכורכום, החוואיג', הכמון והכוסברה היבשה ומבשלים במשך שעתיים. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה, 1/2 ליטר מים נוסף ומבשלים כעשרים דקות. מומלץ להגיש עם חילבה, טחינה ירוקה ולחם.

פינוק לחורף, לפי מתכון של באגסי ביסטרו בר

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>