1. אוכל
  2. מתכונים
  3. מרקים

מרק טום יאם פירות ים

כמות המנות: 6

משך ההכנה: 30 דקות

דרגת קושי: קל

מצרכים: 200 גרם שרימפס 200 גרם מולים מקורצפים 200 גרם גופי קלמארי חתוכים לטבעות 100 גרם ראשי קלמארי 4 בצלים פרוסים לרצועות 400 גר' פטריות שמפיניון חצויות 250 גר' פטריות יער קרועות 2 בצל ירוק קצוץ 10 פיסות שורש גלנגל 30 עלי קפיר ליים 1 גבעול למון גראס טרי ללא עלים 10 גבעולי כוסברה 18 עגבניות שרי חצויות 20 כפות רוטב מי דגים לימון סחוט פלפל חריף יבש כתוש 3 ליטר מים 200 מ"ל חלב קוקוס.

אופן ההכנה: 1. מרתיחים במשך כרבע שעה את השורשים: הגלנגל, הלמון גראס והקפיר ליים. 2. מוסיפים בצל, פטריות יער, עגבניות, רוטב דגים, לימון ופלפל ומבשלים במשך 4-5 דקות. 3. מוסיפים שמפיניון ובצל ירוק חתוך גס לבישול של עוד כדקה. 4. מוסיפים את חלב הקוקוס ומנמיכים את האש לבישול של דקה נוספת. 5. מוסיפים את פירות הים, מכבים את האש, ונותנים להם להתאדות למשך דקה. להגשה: מפזרים כוסברה קצוצה מעל.

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>