1. אוכל
  2. מתכונים
  3. מרקים

מרק דלעת ודבש

כמות המנות: 6

דרגת קושי: קל

מצרכים: 1 ק"ג דלעת נקייה וחתוכה לקוביות 1/2 כוס כרישה קצוצה 1/2 כוס גזר קצוץ 1/2 כוס בצל קצוץ 2 שיני שום קצוצות 1 כף דבש גדושה 50 גרם חמאה 750 מ"ל ציר ירקות או מים 2 ענפי מרווה מלח, פלפל לבן אגוז מוסקט להגשה: שמנת חמוצה או קרם פרש

אופן ההכנה: 1. מאדים את הבצל, הכרישה, השום והמרווה בחמאה במשך 5-7 דקות. 2. מוסיפים את הדלעת, הגזר, הדבש ומאדים עוד מעט. 3. מוסיפים את ציר הירקות או המים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהירקות מתרככים לחלוטין. 4. מוציאים את המרווה וטוחנים את המרק בבלנדר או בבלנדר מוט. מתבלים במלח, פלפל לבן טחון ומוסיפים מעט אגוז מוסקט מגורר טרי. 5. מגישים עם כף שמנת חמוצה או קרם פרש בכל קערת מרק.

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>