1. אוכל
  2. מתכונים
  3. מרקים

מרק מנגולד, תרד ולימון

כמות המנות: 0

דרגת קושי: קל

מצרכים: 1/2 ק"ג תרד טרי 1/2 ק"ג עלי מנגולד/סלק 4 לימונים 2 בצלים 5 כפות שמן זית 1 כרישה 15 שיני שום שלמות 1 ליטר ציר עוף או ירקות 1 כף סוכר מלח ופלפל

אופן ההכנה: 1. קוצצים את הבצל ומאדים בסיר עם שמן זית עד להזהבה. 2. קוצצים גס את עלי התרד והמנגולד, מוסיפים לסיר ומטגנים במשך דקה לאידוי הנוזלים. 3. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומבשלים במשך 1/2 שעה על אש נמוכה. מכבים את האש ומגישים

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>