1. אוכל
  2. מתכונים
  3. סלטים

סלט פלפלים קלויים

כמות המנות: 0

דרגת קושי: בינוני

מצרכים: פלפלים אדומים וצהובים (לפי חישוב של 1 לאדם) חומץ בלסמי מלח ים גס שמן זית אורגנו טרי 1 שן שום טרי תימין טרי

אופן ההכנה: שורפים על האש (או על הגז) את הפלפלים. מכניסים את הפלפלים בעודם חמים לשקית ניילון או מניחים בסיר עם מכסה למשך חצי שעה על מנת שהחום והאדים יהפכו את קילופם לנוח. כעבור חצי שעה מוציאים את הפלפלים וקולפים אותם בקלות. פורסים את הפלפלים לרצועות ומניחים על צלחת. מעל הצלחת מזליפים חומץ בלסמי, מעט מלח גס ושמן זית, מוסיפים את עלי האורגנו הטריים ומערבבים. פורסים את השום הטרי לרצועות דקות מאוד, ממש בעובי של דף נייר ומוסיפים לסלט (אם ישנו קושי בחיתוך כה דק, ניתן להוסיף שום כתוש במקום). את הכנת הסלט מסיימים עם עלי תימין טריים.

סלט ים תיכוני מושלם, שנושק כמעט לכל מטבח שיושב על אגן הים התיכון, בייחוד אם מוסיפים אליו חתיכת סרדין, גבינה רכה או מניחים אותו על לחם וזוכים ליופי של ברוסקטה.

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>