1. אוכל
  2. מתכונים
  3. סלטים

סלט מלפפונים בחומץ

כמות המנות: 0

דרגת קושי: קל

מצרכים: 5 מלפפונים טריים דקים 1/2 כפית מלח 3 כפות שמן 1/2 כוס חומץ קורט פלפל שחור 1/2 זר שמיר קצוץ דק

אופן ההכנה: 1. שוטפים את המלפפונים, מקלפים ופורסים אותם לפרוסות דקות. 2. ממליחים את פרוסות המלפפונים ומכניסים למסננת לחצי שעה. 3. לאחר כחצי שעה, מנגבים ומייבשים היטב את המלפפונים ומניחים בקערה עמוקה. 4. מערבבים בקערה נוספת חומץ, שמן, פלפל שחור ושמיר קצוץ. 5. שופכים את התערובת על המלפפונים, מערבבים בעדינות ומשהים לרבע שעה.

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>