1. אוכל
  2. מתכונים
  3. סלטים

סלט פסטה צבעוני

כמות המנות: 8

משך ההכנה: 20 דקות

דרגת קושי: קל

מצרכים: 500 גרם פסטה קונכיות (או פסטה חלולה אחרת) 2 כפות שמן זית 250 גרם גבינת פטה מפוררת 15 זיתי קלמטה מגולענים קצוצים גס 30 עגבניות שרי חתוכות לקוביות קטנות (אפשר בשני צבעים) 6-8 פילטים של אנשובי קצוצים (לא חובה) לרוטב: 1/3 כוס שמן זית 3 כפות חומץ בן יין לבן 1-2 שיני שום קצוצות ¼ כוס בזיליקום קצוץ מלח ופלפל שחור גרוס לקישוט: בזיליקום.

אופן ההכנה: 1. מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת ושומרים במקרר. 2. מבשלים פסטה בסיר עם מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן (שימו לב לא לבשל את הפסטה יתר על המידה). מסננים היטב, מוסיפים 2 כפות שמן, מערבבים ומצננים. 3. מעבירים את הפסטה לקערה ומוסיפים גבינה, זיתים, עגבניות ואנשובי. יוצקים את הרוטב, מערבבים ושומרים במקרר. 4. ההגשה: טועמים, מתקנים תיבול ומקשטים בבזיליקום.

המתכון באדיבות מחלבות תנובה

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>