1. אוכל
  2. מתכונים
  3. פסטה

רוטב אלפרדו

כמות המנות: 0

דרגת קושי: קל

מצרכים: 50 גרם חמאה 1 כוס יין לבן 3 שיני שום קצוצות 500 מיליליטר שמנת לבישול (2 מיכלים) 300 מיליליטר חלב 200 מיליליטר חלב שהומסו בהם שלוש כפות אבקת מרק פטריות, מסונן. מלח פלפל לבן מוסקט טחון 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה: בסיר עם תחתית כפולה יוצקים יין לבן, חמאה ושום ומצמצמים לחצי כמות. מוסיפים שמנת ו-300 מ"ל חלב ומביאים כמעט לידי רתיחה, תוך כדי ערבוב עם מטרפה מדי פעם. בקערה נפרדת טורפים את החלב עם אבקת מרק הפטריות והתבלינים ויוצקים לתוך הסיר, מנמיכים את הלהבה. מבשלים עוד חמש דקות, ולאחר מכן מוסיפים את גבינת הפרמזן לתבשיל ומבשלים עוד שתי דקות.

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>