1. אוכל
  2. מתכונים
  3. פסטה

ניוקי ארבע גבינות

כמות המנות: 6

משך ההכנה: 30 דקות

דרגת קושי: קל

מצרכים: 1 ק"ג ניוקי (עדיף טרי) לרוטב: 2 עגבניות טריות, טחונות בבלנדר עם מעט בזיליקום (מסננים ומשאירים נוזל נקי) 40 גרם חמאה 3 כפות וודקה קמצוץ טימין 1 מיכל שמנת לבישול 10 גרם פתיתי גבינה צהובה 10 גרם גבינת מוצרלה מגורדת 10 גרם גבינת פרמז'ן 5 גרם גבינת רוקפור.

אופן ההכנה: מחממים מחבת ושמים בה את החמאה והטימין. כשהחמאה נמסה במחבת, מוסיפים את הוודקה, ומצמצמים את הנוזל לחצי. מוסיפים את רסק העגבניות, השמנת לבישול, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את תערובת הגבינות ומערבבים היטב למשך 2-3 דקות, עד שהרוטב סמיך מעט. מרתיחים בסיר 4 ליטר מים. מוסיפים 4 כפות מלח (לפני הכנסת הניוקי). מוסיפים את הניוקי ומבשלים, עד שהם צפים. מסננים ומעבירים את הניוקי למחבת עם הרוטב ומגישים חם.

המתכון באדיבות מסעדת "בליני"

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>