1. אוכל
  2. מתכונים
  3. אחרים

סנדוויץ' טורטיית עוף

כמות המנות: 6

משך ההכנה: 10 דקות

דרגת קושי: קל

מצרכים: 1 ק"ג חזה עוף חתוך לנתחים דקים מיץ משני לימונים 2 שיני שום כתושות כף עלי טימין קצוצים כף עלי רוזמרין קצוצים שמן זית לטיגון/הקפצה טורטיות (אפשר לקנות בסופרים ובחניות המתמחות באוכל מקסיקני).

אופן ההכנה: משרים את הבשר בלימון, שום, מלח ועשבי תיבול. מחממים מחבת ווק או טפלון ומוסיפים את השמן. מניחים את רצועות החזה עוף במחבת עד לחריכה ומקפיצים. (נשמר בקירור עד חמישה ימים). את הסנדוויץ' ניתן להכין עם חזה העוף בכמה וריאציות: 1. טחינה, חזה עוף, מלפפון חמוץ, פטרוזיליה קצוצה. 2. מיונז, סלסה אדומה עם קצת חריפות, חזה עוף. 3. חרדל, חזה עוף, פרוסות פטריות, פרוסות בצל סגול או ירוק.

השפית לימור ארדיטי מקייטרינג פטלינה מציעה רעיונות למליות משודרגות בסנדוויץ' לתיק האוכל

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>