1. אוכל
  2. מתכונים
  3. אחרים

משוואשה

כמות המנות: 4

משך ההכנה: 20 דקות (+24 שעות השריה)

דרגת קושי: קל

מצרכים: 500 גרם גרגרי חומוס מזן הדס מושרים ומבושלים לרכות מלאה 70 מ"ל (7 כפות) שמן זית כתית מעולה 6 שיני שום כתושות 40 מ"ל (4 כפות) מיץ לימון טרי כף כמון טחון מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה: 1. בעזרת עלי ומכתש כותשים מעט את גרגרי החומוס החמים. 2. מוסיפים את הטחינה ושאר החומרים מערבבים ומגישים מיד עם הרבה פטרוזיליה קצוצה.

המתכון מאת זיו רשף, שף מסעדת מקיאטו, אוטו גריל וחומוסיית איברהים

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>