1. אוכל
  2. מתכונים
  3. דגים ופירות ים

מוסר אפוי בתנור עם לימון

כמות המנות: 4

משך ההכנה: 30 דקות

דרגת קושי: קל

מצרכים:

4 זרי טימין

כמה שיני שום פרוסות

4 דגי מוסר

שמן זית למריחה

4 לימונים פרוסים.

אופן ההכנה:

1. ממלאים כל דג בזר טימין ובפרוסות שום, ומורחים את הדגים בשמן זית ובטימין מכל הצדדים.

2. מניחים בתחתית התבנית שכבה של פרוסות לימון, מניחים את הדגים על פרוסות הלימון ועליהם מניחים פרוסות לימון נוספות.

3. אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות כרבע שעה.

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>