1. אוכל
  2. מתכונים
  3. קינוחים

ארטיק מוס שוקולד

כמות המנות: 20

דרגת קושי: קל

מצרכים: מוס: 300 גרם שוקולד מריר 300 מ"ל שמנת מתוקה 600 מ"ל שמנת מתוקה ציפוי: 500 גרם שוקולד מריר 50 גרם חמאת קקאו (ניתן להחליף בשמן רגיל)

אופן ההכנה: 1. ממיסים בקערה מעל בן מרי (קערה מעל סיר מים) 300 ג' שוקולד מריר ו-300 מ"ל שמנת מתוקה. 2. מקציפים 600 מ"ג שמנת מתוקה לקצף רך. מעבירים מעט מהשמנת המוקצפת לשוקולד המומס כדי שהשוקולד לא יהיה חם מידי ומקפלים את השוקולד לשמנת המוקצפת בתנועות קיפול עדינות. 3. מוזגים את המוס שנוצר לכוסות פלסטיק חד פעמיות ושמים באמצע מקל ארטיק. 4. מכניסים להקפאה למשך הלילה. 5. כאשר הארטיקים קפואים מכינים את הציפוי. ממיסים את השוקולד עם חמאת קקאו (או שמן) ושופכים לכלי עמוק. חותכים את כוס הפלסטיק, משחררים את הארטיק וטובלים בציפוי. אפשר לקשט את הארטיקים המצופים בסוכריות צבעוניות, אגוזים, קוקוס וכד'. את הארטיקים המוכנים שומרים במקפיא.

המתכון באדיבות קונדיטוריית חטאים מתוקים

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>