1. אוכל
  2. מתכונים
  3. קינוחים

מוס שוקולד

כמות המנות: 6

משך ההכנה: 20 דקות (+שלוש שעות קירור)

דרגת קושי: קל

מצרכים: 170 גרם שוקולד בלגי מריר 50 מ"ל ברנדי או וויסקי 60 גר' חמאה 225 גר' שמנת מתוקה 4 חלמון 4 חלבון 1/4 כפית קינמון קמצוץ מוסקט.

אופן ההכנה: 1. ממיסים בסיר כפול על מים שוקולד וחמאה. 2. במיקסר מקציפים חלמון לקצף תפוח ובהיר. 3. מוסיפים שוקולד מומס, וויסקי ותבלינים. 4. מקציפים שמנת מתוקה לקצף יציב. 5. מקפלים לתוך תערובת השוקולד והחלמונים. 6. בקערת מיקסר נקייה מקציפים חלבון לקצף יציב ומקפלים לתערובת. 7. יוצקים לקערת הגשה ומקררים כמה שעות.

המתכון באדיבות השף משה כהן ממסעדת אנג'לינה

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>