1. אוכל
  2. מתכונים
  3. קינוחים

עוגת גבינה אפוייה - כשרה לפסח

כמות המנות: 8

דרגת קושי: קל

מצרכים: 200 גרם עוגיות יין כשרות לפסח 1/2 חב' חמאה (50 גרם) מומסת 6 ביצים 2 גביעי גבינה לבנה 9% (500 גרם) 2 גביעי שמנת חמוצה (400 גרם) 1 כוס סוכר (200 גרם) + 2 כפות 1/2 כפית תמצית וניל גרידה מלימון אחד

אופן ההכנה: 1. הכנת הבסיס: טוחנים את הביסקוויטים עד לקבלת מרקם דק, מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים את התערובת לתחתית התבנית. 2. הכנת הקרם: מקציפים קלות את הגבינה עם 1 גביע שמנת חמוצה וכוס סוכר ולהוסיף את הביצים אחת-אחת. להוסיף את גרידת הלימון ואת תמצית הוניל. 3. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ-40 דקות בחום של 170 מעלות. מוסיפים 1 גביע שמנת חמוצה ו-2 כפות סוכר, מחזירים לתנור למספר דקות ומצננים. רצוי להכין את העוגה יום מראש.

המתכון באדיבות ביסטרו בר אדלה

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>