1. אוכל
  2. מתכונים
  3. קינוחים

עוגת מוס בולרו

כמות המנות: 0

דרגת קושי: קל

מצרכים: המצרכים הדרושים לבסיס: 100 גר' שוקולד מריר 100 חמאה 50 גר' סוכר ( 1/4 כוס) 3 חלמונים 3 כפות קמח ת"א + 1/4 כפית אבקת אפיה 3 חלבונים 50 גר' סוכר ( 1/4 כוס) המצרכים הדרושים להכנת הקרם ברולה: 250 גר' שמנת מתוקה 30 מ"ל מיץ תפוזים 20 מ"ל ליקר תפוזים 4-6 חלמונים 50 גר' סוכר ( 1/4 כוס ) המצרכים הדרושים להכנת מוס שוקולד: 200 גר' שוקולד חלב 80 גר' סוכר 20 מ"ל מים 1 ביצה 4 חלמונים 300 גר' שמנת מתוקה לציפוי גנאש: 150 גר' שוקולד חלב 100 גר' שמנת מתוקה

אופן ההכנה: אופן הכנת הבסיס: להמיס בסיר שוקולד, חמאה וסוכר. להוריד מהאש. להוסיף 5 חלמונים אחד אחרי השני. להוסיף קמח ת"א + א.אפיה. להקציף חלבונים וסוכר עד שמבריק ויציב. לאחד את התערובות. לצקת לתבנית קוטר 26'. לאפות בחום 180 מעלות כ- 18 דקות. לא לייבש. אופן הכנת הקרם: לערבב את כל החומרים ביחד ( לא לערבב יותר מדי שלא תיווצרנה בועות אוויר) לצקת לתבנית בקוטר 22 מצופה בנייר אלומיניום. לאפות בחום של 120 מעלות כשעה. לקרר במקרר. אופן הכנת המוס: להמיס את השוקולד על אדים. לערבב בסיר מים וסוכר ולהרתיח, לבשל עד שנהיה סירופ סוכר. להקציף ביצה וחלמונים עד שאוורירי, להוסיף את סירופ הסוכר תוך כדי הקצפה עד שתפוח וקר. להוסיף את השוקולד בעדינות להקציף שמנת מתוקה, לערבב עם מסת השוקולד. הרכבת העוגה: לצקת על הבסיס האפוי מחצית ממוס השוקולד. להניח את עיגול קרם הברולה. לצקת את יתרת המוס ולהקפיא את העוגה. לציפוי גנאש: להרתיח שמנת, להוסיף את השוקולד ולערבב היטב. לצקת על העוגה הקפואה ולצפות.

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>