1. אוכל
  2. מתכונים
  3. עוף ובשר

חמין חיטה

כמות המנות: 30

משך ההכנה: כשעתיים בישול + לילה

דרגת קושי: קל

מצרכים: 6 כפות שמן 3/4 כוס סוכר 4 כפות גדושות פפריקה אדומה 1 כף פלפל שחור 3/4 כוס מלח 6 שיני שום 2 בצלים מטוגנים 3.5 קילו בשר שריר (מס' 8) 3.5 ק"ג חיטה מקולפת 4 כפות גדושות רסק עגבניות 3 קילו תפוחי אדמה מים.

אופן ההכנה: 1. שמים בסיר את השמן והסוכר ומחכים עד שהסוכר משחים טיפה והופך לקרמל. 2. ברגע שהסוכר משחים מוסיפים מעט מים ומערבבים. 3. מוסיפים את רסק העגבניות, החיטה, הבשר וממלאים במים עד 3/4 סיר. 4. מבשלים על אש בינונית במשך שעה וחצי ומערבבים מדי פעם. 5. מוסיפים את התבלינים, השום, הבצל ואת תפוחי האדמה לעוד 20 דקות בישול. 6. מכסים בנייר כסף ומניחים על פלטה חשמלית שחוממה מראש למשך הלילה.

המתכון מאת ניצה סגרון ממסעדת אניס

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>