1. אוכל
  2. מתכונים
  3. עוף ובשר

אנטריקוט מושחר בדבש ויין

כמות המנות: 4

משך ההכנה: 1/4 שעה

דרגת קושי: קל

מצרכים: פויקה (סיר ברזל יצוק מיועד לבישול שטח) 4 נתחי אנטריקוט 300 גר' מלח גס פלפל שחור גרוס שמן זית ו/או חמאה מזוקקת לרוטב: כף דבש חצי כוס יין אדום.

אופן ההכנה: 1. מחממים את הפויקה עד שהוא לוהט. 2. מורחים את הבשר בשמן זית, ממליחים ומפלפלים את נתחי הבשר, מכניסים לסיר וצורבים היטב מכל הצדדים. 3. מנמיכים את האש וצולים כ-5 דקות. יש להפוך את הנתחים מדי פעם כדי שלא יחרכו. 4. מוציאים את הבשר מהפויקה ומוסיפים למיצי הבשר שבסיר את היין, הדבש ומערבבים עד שמצטמצם. 5. זורקים פנימה את הנתחים לכמה שניות כדי שיקבלו שכבה של רוטב מצומצם ומגישים מיד.

המתכון באדיבות השף אריאל כהן ממסעדת פויקה

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>