1. אוכל
  2. מתכונים
  3. עוף ובשר

רוטב מרינדה לסטייק

כמות המנות: 6

משך ההכנה: 10 דקות הכנה (+השרייה לילה שלם)

דרגת קושי: קל

מצרכים: 1/3 כוס שמן זית 3 שיני שום 1 כפית קטנה של פלפל שחור גרוס פלפל אנגלי 4 עלי דפנה ½ ליטר יין אדום יבש.

אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים ומשרים את הבשר במרינדה בכלי סגור ללילה שלם. ניתן להוסיף עשבי תיבול כמו רוזמרין, טימין ואורגנו.

המתכון באדיבות איציק פינשטיין, שף רשת אל גאוצ'ו

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>