1. אוכל
  2. חדשות אוכל

יא-פן זה כאן: המקום החדש של יובל בן נריה

קוקטיילים מסקרנים, שיפודים מיוחדים, אווירה קלילה וטעמים מרחוק – תכירו את יא-פן, המסעדה החדשה של השף מטאיזו. הפתיחה ממש מעבר לפינה

יובל בן נריה
עושה את זה בגרסת הביסטרו. יובל בן נריה צילום: אייל טואג

לא מזמן סיפרנו לכם כאן על הביסטרו היפני שהשף יובל בן נריה (טאיזו ומיאזקי) עתיד לפתוח באחד המיקומים הנחשקים בתל אביב- נחמני פינת אחד העם. הזמן טס ולפני שהספקנו להבין מה זה בכלל ביסטרו יפני, השף המקצועי כבר רקח תפריט ואף החל בימים אלה בהרצה סגורה למוזמנים בלבד.

» תכירו את הביסטרו היפני החדש
» מה מחכה לכם בשוק האוכל של קניון האופנה?
» כל הפרטים על המסעדה החדשה בכיכר רבין
» העסקית החדשה של מל ומישל


אז מה בכל זאת הספקנו לגלות? המקום, שעתיד להיפתח לקהל הרחב ממש בשבועות הקרובים, יקרא יא-פן (באנגלית YA PAN) ויציע חוויה קלילה וזורמת של אוכל אסיאתי מהוקצע כמו שרק בן נריה יודע לעשות. האווירה, בהשוואה למסעדת האם טאיזו, תהיה קצת פחות מחייבת וכך גם המחירים ואופי המנות. ניתן יהיה לסעוד בחלל הפנימי על הבר, על שולחן גבוה, או לשבת באחד השולחנות הנמוכים שממוקמים בחוץ. תפריט ההרצה, כיאה למילה ביסטרו, מחולק לקטגוריות מגוונות, עם מנות שמצדיעות למטבח היפני ומציגות קשת רחבה של חומרי גלם מסקרנים. תמצאו בו סנדוויצ'ים מיוחדים במגוון מילויים, שעשויים מלחמניות רכות מיוחדות (אם חשבתם שאתם אוהבים באן אז חכו חכו); אגף של פתיחים חדשים/מוכרים שמציעים את פרשנותו של השף למושגים כמו טרטר או קרפצ'יו; קטגוריה שלמה של שיפודים שנצרבים כאן בעזרת הרובטה (גריל יפני מיוחד שקיים גם באחות משוק צפון) ואף סקשן שלם של עיקריות ותבשילי קארי מנחמים בבישול ארוך.

שיפוד כבדים של מסעדת מיאזקי
גם כזה. שיפוד כבדים של מסעדת מיאזקי צילום: איליה מלניקוב

בגזרת מנות הצד תפגשו כאן הצעות שכיף לנשנש עם הדרינק ולא מצריכות ארוחה של ממש, כמו כדורי תפוח אדמה מטוגנים, שעועית קלילה או גרטן עם נגיעות אסיאתיות. אם כבר הזכרנו כיף ואלכוהול, בכל זאת אנחנו ביפן, על כן תוכלו ליהנות כאן מקוקטיילים מושחזים על בסיס סאקה, לצד מגוון ענייני של יינות לבנים או אדומים. איך אומרים לחיים ביפנית?

יא-פן - נחמני 26, תל אביב

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>