1. אוכל
  2. חדשות אוכל

עומר מילר עוזב את המטבח של "חדר האוכל"

אחרי שסגר השנה את "שולחן" ופתח את סוסו אנד סאנס שמגיש לנו המבורגרים בגרסת השף, החליט עומר מילר לעזוב את המטבח של "חדר האוכל" הוותיקה

שנה לא פשוטה עוברת על עומר מילר. אחרי שבילה תקופה בניו יורק וחזר ארצה להתמודד עם החיים המלחיצים של עולם המסעדנות הישראלי, נראה שהשף עובר תקופת תהפוכות שאפילו אנחנו לא מצליחים לעקוב אחריה. כעת, שבועיים אחרי שפתח מקום חדש ומדובר בשדרות רוטשילד בתל אביב, מודיע מילר שהוא עוזב את המטבח של חדר האוכל, אולי המסעדה הכי חשובה ומשמעותית בקריירה שלו.» עומר מילר עושה סטריט פוד ברוטשילד» רשת BBB פותחת סניף חדש בחו"ל» המזללה של מאיר אדוני נפרדת לשלום» פיצרייה חדשה כובשת את גבעתיים» מתכוני מרקים שיסדרו לכם את החורףרק לפני שבועיים סיפרנו לכם על ההמבורגרייה החדשה של עומר מילר, סוסו אנד סאנס, בוטקה קטן בשדרות רוטשילד שמכין סטריט פוד להמונים ומגיש המבורגרים עם קציצות מעניינות. את המקום פתח מילר כמה חודשים אחרי שהשאיר אותנו פעורי פה למשמע הבשורה שהוא סוגר את "שולחן" האהובה אחרי חמש שנות פעילות. בלי לחכות הרבה מאז הההודעה הדרמטית ההיא, מילר שוב לא חוסך מאיתנו דרמות, והודיע הערב (רביעי, 14 בדצמבר)דרך האינסטגרם האישי שלו שאמנם ישאר אחד מבעליה של חדר האוכל, אך החל מה-1 בינואר 2017 לא יוביל יותר את המטבח של המסעדה.בגאווה ענקית מעביר את השרביט הלאה. עומר מילר (צילום: מוטי מילרוד)כאמור, מילר פרסם פוסט מרגש בו בחר להודיע על ההחלטה הקשה. "מי שמכיר אותי באמת יודע שמתחת לג'קט השף יש בסהכ ילד די משוגע שלא מצליח להבין בכלל שהוא כבר לא ילד", התוודה במילים נרגשות. "אני רגיש מדי ושם זין מדי. אני עצבני ונמס באותה השנייה. אני אוהב לבשל ואני אוהב לאכול. אני נהנה לראות שאתם נהנים מהאוכל. הימים חלפו להם ומכרתי/סגרתי את מסעדת שולחן האהובה שבדיוק חגגה חמש שנים. לפני שבועיים בערך פתחתי את סוסו ובניו ומאז לא הייתה שנייה שלא הכנתי המבורגר לכל אלפי האנשים האהובים שבאו לטעום - מקווה שנהנתם ונשבע לכם שכל לילה התעלפתי במיטה עם דמעה של אושר בעין וחצי התקף לב שמא מחר החלום יגמר. ועכשיו, כפסע לפני סוף השנה אני נפרד מחדר האוכל. אני עדיין אשאר אחד הבעלים של הילדה הבכורה והאהובה עלי בעולם, אך את השנה החדשה לראשונה זה שמונה שנים לא אהיה השף של המסעדה. בגאווה ענקית אני מעביר את השרביט הלאה...את התודה האמיתית, הכנה, המרגשת והחשובה מכל אני רוצה לומר לכם: האורחים שלי. חברים שלי. שמונה וחצי שנים שגדשתם את המסעדה. נשבע לכם שעשיתי כמיטב יכולתי שתהנו. מקווה שהצלחתי. אין לי מילים להסביר לכם כמה אתם חלק משמעותי ובלתי נפרד ממי שאני. אני אוהב אתכם".אומר ביי למטבח. עומר מילר בפוסט פרידה מחדר האוכל:

אחרי האוכל המבריק והמילים האישיות, נשאר לנו לקוות שהשף ימשיך ויפתיע עם מקומות נוספים שייפתחו בהמשך. בינתיים יש לכם שבועיים להפרד ממטבח חדר האוכל של עומר מילר, ומי שיחפוץ לאכול את פרי יצירותיו בהמשך ימצא זאת בדמות ההמבורגרים המפתיעים שלו בסוסו אנד סאנס.

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>

כרטיסים להופעות והצגות

להזמנת כרטיסים >>