1. אוכל
  2. חדשות אוכל

תענוג: יובל בן נריה פותח מקום חדש

אחרי ההצלחה של טאיזו ומיאזקי החליט השף יובל בן נריה שהגיע הזמן להתרחב. בתכנית - ביסטרו יפני-צרפתי

עם ההצלחה של השף יובל בן נריה בשנים האחרונות אי אפשר להתווכח. השף, שהגדיר לנו מחדש אוכל אסייתי לצד פרשנות אישית מקומית ממשיך להפתיע אותנו והפעם עם ביסטרו יפני משודרג. המקום, שעתיד להיפתח עם בוא האביב, נמצא בנחמני פינת אחד העם (נחמני 26), ויספק אפשרות נוספת לארוחה בסגנון אסייתי עם טוויסט עכשווי שלא משאיר מקום לאדישות.» טאיזו - לכל הפרטים» מיאזקי - לכל הפרטים» איפה אוכלים בדרך לחרמון?» הבוקר העצוב בברד סטורי» חנוכה טעים: כל המתכונים לסופגניות» מבשלים עם אלכוהול לשנה החדשהבן נריה התחיל את דרכו אי שם במטבח של הרברט סמואל הוותיקה. אחרי שנים שעמד בראשה והוסיף לא מעט מעצמו לסגנונו החסר פשרות של רושפלד, החליט השף לפנות לדרך משלו ויצא לחקור את נפלאות המטבח המסתורי של ארצות המזרח הרחוק. היום, אחרי שתי מסעדות מצליחות (טאיזו ומיאזקי), שלל תארים ופרסים והרבה לקוחות מאוהבים, עומד בן נריה לפתוח מקום שלישי. כמובן שכמצופה משף מקצועי כמותו, הדבר נעשה אחרי מחקר לא מבוטל שכלל שני מסעות ליפן הרחוקה.דייקנות. מנה בטאיזו  (צילום: אליה מלינקוב)בינתיים נגלה שהמקום החדש ינסה לשלב בין אוכל יפני לבין אלמנטים מהביסטרו הצרפתי. בן נריה ערך בשנה האחרונה שני מסעות ליפן, שם חקר את הקולינריה המקומית בדגש על אוכל הרחוב. בשפת העם (היפני) הדבר נקרא איזאיקה- אי- מלשון "להישאר" וזאקה- מלשון "בית הסאקה". במילים אחרות, המקום ישאף לתת חווית אוכל של מנות מוכרות לצד סגנון יפני אותנטי. העיצוב ייתן הרגשה צעירה ודינאמית, ויספק אווירה שתרגיש נכונה ומכובדת גם למחוייטים מבנינו שמעוניינים בארוחת עסקים לצד כאלה שסועדים על הבר עם כמה דרינקים. אנחנו מחכים בסבלנות!

עכבר EXTRA

לעוד כרטיסים במתנה >>