עדכנו אותנו



משוואשה
השף: זיו רשף ממסעדת מקיאטו, אוטו גריל וחומוסיית איברהים

  • כמות המנות: 4
  • משך ההכנה : 20 דקות (+24 שעות השריה)
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

500 גרם גרגרי חומוס מזן הדס מושרים ומבושלים לרכות מלאה
70 מ"ל (7 כפות) שמן זית כתית מעולה
6 שיני שום כתושות
40 מ"ל (4 כפות) מיץ לימון טרי
כף כמון טחון
מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:

1. בעזרת עלי ומכתש כותשים מעט את גרגרי החומוס החמים.

2. מוסיפים את הטחינה ושאר החומרים מערבבים ומגישים מיד עם הרבה פטרוזיליה קצוצה.



חומוסיית איברהים - כרטיס ביקור
תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(9 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5