עדכנו אותנו



פירה ארטישוק ירושלמי
(צילום: דנה מלמד)
באדיבות מסעדת אונו

  • כמות המנות: 0
  • משך ההכנה :
  • דרגת קושי: בינוני

חומרים:

קילו ארטישוק ירושלמי מקולף
בצל סגול מקולף
5 שיני שום קלופות
שני ענפי טימין טרי
כוס יין לבן
100 גרם חמאה חתוך לקוביות.
מלח
פלפל
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

חותכים את הארטישוק והבצל לקוביות גסות ומערבבים.
מוסיפים את שיני השום שלמות עם עלי טימין, שמן זית, מלח ופלפל.
מניחים בתבנית מוסיפים את היין הלבן ואת קוביות החמאה מפוזרות.
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש ב220 מעלות למשך 40 דקות.
מורידים את נייר האלומיניום ואופים ל-15 דקות נוספות.
מוציאים מהתנור, טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים.
מתבלים בהתאם לטעם ומגישים חם.



תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(0 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5