אוכל

עדכנו אותנו



עוגת גבינה אפוייה - כשרה לפסח
(צילום: יח"צ)
המתכון באדיבות ביסטרו בר אדלה

  • כמות המנות: 8
  • משך ההכנה :
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

200 גרם עוגיות יין כשרות לפסח
1/2 חב' חמאה (50 גרם) מומסת
6 ביצים
2 גביעי גבינה לבנה 9% (500 גרם)
2 גביעי שמנת חמוצה (400 גרם)
1 כוס סוכר (200 גרם) + 2 כפות
1/2 כפית תמצית וניל
גרידה מלימון אחד

אופן ההכנה:

1. הכנת הבסיס: טוחנים את הביסקוויטים עד לקבלת מרקם דק, מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים את התערובת לתחתית התבנית.

2. הכנת הקרם: מקציפים קלות את הגבינה עם 1 גביע שמנת חמוצה וכוס סוכר ולהוסיף את הביצים אחת-אחת. להוסיף את גרידת הלימון ואת תמצית הוניל.

3. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ-40 דקות בחום של 170 מעלות. מוסיפים 1 גביע שמנת חמוצה ו-2 כפות סוכר, מחזירים לתנור למספר דקות ומצננים.

רצוי להכין את העוגה יום מראש.



אדלה - כרטיס ביקור

(12 מדרגים)

דירוג הגולשים:

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5