עדכנו אותנו



בראוניז כשרים לפסח
גיא פרנקל, שף ראשי ברשת דומו, באדיבות אתר אכול ושאטו

  • כמות המנות: 0
  • משך ההכנה :
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

200 גר' שוקולד
200 גר' חמאה
1/4 1 כוסות סוכר
4 ביצים
4 כפות קמח מצה
2 כפות קמח תפו"א
1 כפית אבקת אפיה
100 גר' אגוזי מלך

אופן ההכנה:

1. ממיסים בסיר את השוקולד, החמאה והסוכר.
2. לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.
3. לחמם את התנור לחום של 180 מעלות ולאפות למשך 25 דקות.
4. לקרר ולהגיש.



לאתר אכול ושאטו
תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(7 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5